+31 (0)20 6140197

Ervaringen

Iedereen is erg enthousiast over de Loopbandfiets! We zijn nog druk bezig met het verzamelen van meer ervaringen, hieronder vindt u er vast een paar.

Heeft u zelf een ervaring die u graag wilt delen?

Wij vinden het prachtig om de verhalen van onze klanten te horen.
Stuur ons dus gerust een mailtje naar: info@loopbandfiets.nl

30 jaar geleden had ik een droom. Echt waar!
“Zou het niet fantastisch zijn om met een loopband te kunnen fietsen. Lekker buiten!”. Bruin Bergmeester deed het gewoon. Hij vond de loopbandfiets uit. Ongelofelijk maar heel erg waar. En wat voor een totaalapparaat. Aan alles is gedacht en het materiaal is van top kwaliteit. Een goede elektrische fiets kost meer dan € 3000,=. Er zijn er ook wel voor minder… maar dan is de kwaliteit ook echt veel minder dan een duurdere.

Alles aan en op de loopbandfiets is van absolute topkwaliteit. Van de moertjes tot de Bafang motor en de Panasonic accu. En een zeer groot voordeel is dat je geen zadelpijn meer hebt. Veel mensen fietsen omdat het gezond is. En terecht. Bewegen is gezond! Maar lopen met een loopbandfiets is een totaal andere ervaring! Probeer het ook! Wedden dat we een BIG SMILE op je gezicht toveren!

Het was voor mij niet meer mogelijk om te fietsen…

De loopbandfiets is echt de liefde van mijn leven. Het is jammer dat ik hem niet eerder heb ontmoet. Ik heb lichamelijke problemen met armen en benen en de loopbandfiets van Lopifit is voor mij het ultieme vervoermiddel. Dan kom je tot de ontdekking: Dat is voor mij gemaakt en dat wil ik ook. Een paar dagen later had ik er een!

Annelies Venema, IJMUIDEN

IEDEREEN draait het hoofd om!

Als ik met de loopbandfiets door Den Haag rij dan kijkt echt iedereen om. Daarom hebben we dan ook reclame borden erop gemaakt waardoor ons bedrijf extra en positieve aandacht krijgt! En de mensen van loopbandfiets.com hebben het geregeld en kwamen met het idee! Top bedrijf!

Joost Graagbraat

Ik kan haast niet uitleggen wat het voor me is..

Ik heb van alles uitgeprobeerd, maar door een beperking kon ik niets lang volhouden. En toen kwam ik na lang googelen jullie loopbandfiets tegen. Nu kan ik naast mijn zoon steppen, mijn boodschappen doen en heerlijk tochten maken op de loopbandfiets.

Anne Schumm

Ik was meteen dol-enthousiast…

Bijna 2 jaar geleden zag ik de Lopifit voor het eerst (op Texel) Het leek mij superleuk om te doen, en vorig jaar ontdekte ik een verhuur-punt bij mij in de buurt, dus ik huurde een Lopifit… Ik was meteen dol-enthousiast. Het was inderdaad zo leuk als het er uit zag, en na een paar minuutjes wennen ging het steeds makkelijker en sneller… Ik baalde aan het eind van de dag dat ik ‘m weer in moest leveren bij de verhuurder. Ik dacht meteen “zo’n ding wil ik ook !!!” En nu, sinds 4 weken, heb ik mijn eigen (zwarte) Lopifit (3.0)! Ik ben er zó blij mee, en heb ondertussen al heel wat kilometertjes ‘gelopen’ . Mijn man maakt graag fiets-tochtjes, en ik loop nu gezellig met hem mee ! Kortom, ik vind de Lopifit een geweldige uitvinding, en ik kan het iedereen aanraden om zeker eens te proberen !

Monique van Vliet, GOUDA

Nooit meer zadelpijn!

In de afgelopen zomer zag ik een flyer van een verhuurbedrijf van Lopifit Loopbandfiets. Na de eerste keer een Loopbandfiets gehuurd te hebben was ik meteen verkocht. Mijn vriend, die een hekel heeft aan wandelen en fietsen, vond het leuk maar wilde er zelf niet eentje kopen. Dat pakte anders uit. Binnen een week nadat ik de mijne gekocht had, was hij al om. Zijn fiets is inmiddels de deur uit. Nooit meer zadelpijn! Door een kleine aanhanger om te bouwen voor onze beide Loopbandfiets, hebben we nu de mogelijkheid ook verder van huis te kunnen toeren. Het is zo ontzettend leuk! Je zoeft over de weg met de wind door je haren en je neus in de zon. Heerlijk! We houden de buienradar goed in de gaten en als het weer meezit dan zijn wij op de Loopbandfiets te vinden. Wat een geweldige uitvinding!

Alie Kuper, ERICA

Ik kom nu waar de auto je niet brengt

18 Jaar lang heb ik niet kunnen fietsen over de dijken en door de natuur tot ik de Lopifit tegen kwam. Ik probeerde het uit bij een verhuurder en heb er daarna zelf één aangeschaft. Ik kan nu heerlijk weer genieten doordat ik een stuk mobieler ben en op de mooiste plaatsen kan komen waar de auto je niet brengt.

Marinus van Veen, BRAKEL

Kortom, een succes hier in Beusichem

Wij hebben hier bijna uitsluitend klanten van buiten Nederland, zelfs buiten Europa en zij kijken allemaal hun ogen uit. Jullie fiets is dan ook een mooi voorbeeld van inventieve nieuwe ontwikkelingen en natuurlijk benadrukken wij de voordelen van lopen i.p.v. fietsen.

Rob van Beem, BEUSICHEM

Wat een mooie uitvinding

Ik heb via Loopfiets Texel in 2017 een Lopifit loopbandfiets gekocht, ik ben er heel tevreden mee. Bij ontvangst was ik er meteen mee op pad, het is zo leuk om er op te wandelen! Wat een mooie uitvinding.

Klaudien Maelbrancke