+31 (0)20 6140197

Ons Verhaal

De Lopifit is een Nederlandse vinding van Bruin Bergmeester. Net als vele anderen merkte hij dat hij moeite had om op een gezond gewicht te blijven. Hij verplaatste zich naar zijn werk met de auto en begreep dat hier verandering in moest komen. De afstand naar zijn werk was 15 km en met een gewone fiets kwam hij vaak bezweet aan. Daar moest verandering in komen.

“Hij vroeg zichzelf af, waarom hij de loopband niet buiten zou kunnen gebruiken”

Tijdens een wandeling op zijn loopband thuis vroeg hij zichzelf af waarom hij de loopband niet buiten zou kunnen gebruiken. Hij ging achter de tekentafel zitten en begon te bouwen en te ontwerpen. Bruin maakte ‘s werelds eerste elektrische loopbandfiets, De Lopifit. De Lopifit stelt de gebruiker in staat om in een wandeltempo (5 km/uur) te lopen en met fietssnelheden vooruit te gaan (tot max. 25 km/uur).

Lopifit is een merknaam van Walking Bike B.V. Een jonge en dynamische onderneming met Bruin Bergmeester, Mark Bergmeester en Herman Zoetendal als drijvende krachten. Door de handen ineen te slaan is een organisatie neergezet dat garant staat voor een uniek en zeer innovatief product van hoge kwaliteit.