+31 (0)20 6140197

Wat is een Loopbandfiets?

  • Een loopband die 25 KM per uur gat terwijl je 5 KM per uur loopt.
  • Bavang en Panasonic. De beste materialen gebruikt.
  • Lopen was nog nooit zo leuk!
  • Made in Holland!

ELECTRIC TREADMILL BIKE | LOOPBANDFIETS

Bestel je Loopbandfiets gemakkelijk online! We leveren hem af bij de dealer van uw keuze of thuis. Geen dealer in de buurt ? Geen probleem, wij regelen het voor u ! Consumenten verkoopprijs vanaf : € 2,595

De Lopifit loopbandfiets is de eerste elektrische loopbandfiets ter wereld en heeft 5 versnellingen. Een zeer innovatieve manier van voortbewegen waarbij zadelpijn definitief tot het verleden behoort. LOPEN IS NOG NOOIT ZO LEUK GEWEEST!

De Loopbandfiets maakt het mogelijk om grote afstanden lopend af te leggen. Met een relaxed wandeltempo van 5 km per uur kan in de vijfde versnelling een snelheid worden behaald van 25 km per uur. Lopen op de Loopbandfiets is een unieke ervaring en een heerlijke beleving. Ontspannen wandelen, een lach op je gezicht, geen zadelpijn en de wind in de haren… Lopen is nog nooit zo leuk geweest

Accu en versnellingen

De sterke accu (960 Wh, Panasonic-cellen) samen met de Bafang motor (250W) maakt het mogelijk om een afstand af te leggen van 50 tot 70 kilometer (afhankelijk van weer, eigen gewicht en terrein). Met de vijf versnellingen kan er geschakeld worden naar een snelheid waar u zich prettig bij voelt.

Eenvoudige bediening en erg veilig

De bediening is eenvoudig waardoor de Loopbandfiets door iedereen gebruikt kan worden. Opstappen, een eerste loopbeweging maken en … weg ben je. Het is echt zo leuk! Door de sensoren in de remhendels kan de loopband met een lichte beweging stop gezet worden. Met gemak rolt u door de bochten. De schijfremmen zorgen er voor dat de Loopbandfiets veilig en snel tot stilstand komt.

Technische Specificaties

Lengte:                                222 cm
Breedte:                              42 cm
Hoogte van het stuur:     120 cm
Voorwiel:                             28” x 1.1/2”
Achterwiel:                         20” x 1.75”
Bruto gewicht:                  55 kg
Maximale snelheid:          25 km/uur
Actieradius:                        50 – 70 km

Motor:                                  Bafang
Voltage:                               48V
Vermogen:                         250W
Accu:                                    Panasonic cellen
Accu elek. Capaciteit:      960 Wh
Gewicht accu:                    5 kg
Oplader, oplaadtijd:         4 uur
Rem, voor en achter:       Schijfremmen

Nog meer informatie?

Download onze brochure en kom alles te weten over de Loopbandfiets. Laat hieronder uw gegevens achter en we mailen u de digitale brochure direct toe!